lördag 28 december 2013

Jultjolahoppsan firades i minst sagt goda vänners lag

Årets jultjolahoppsan firades i minst sagt goda vänners lag. Närmare bestämt hemma hos bonusfamiljen i deras fantastiskt tokmysiga nya fina fina hus med enorm inhägnad tomt och mängder med skog precis bakom knuten. Det ni, det vill jag lova var tjolahoppsan så det nästan varar ända fram till påska! Hundarna var ytterst skeptiska till hemfärd tre dagar senare och undrade lite fint om de inte kunde få vara kvar tills nästa jul.

Fantastiskt mysigt, juligt och toktrevligt har vi haft. Det enda vi saknade var så klart snön.  Alternativt en solstol så hade vi kunnat låtsas att vi firade jul i Sydamerika med alla de mängder av plusgrader vi hade.

Hundar aktiverades och promenerades. Mängder av mat intogs, paket öppnades, spel spelades och väldans trevligt var det. En perfekt jul, så när som på snön då som sagt.

Flickorna fick så klart mängder av paket, mängder av nya leksaker. Lushunden fick dessutom tre hela bankor vilket såklart gjorde detta till den bästa julen av alla de två hon har firat. Snigel hävdar bestämt att detta även var hennes bästa jul. Jag känner att det är bäst att dra mig ur diskussionen och låta dem hållas. Det blir liksom lugnast så.

Så tack bästaste familjen för en fantastisk jul!





































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar