onsdag 25 januari 2012

Tönthund!

Det här med snö på tassarna var ännu mindre uppskattat idag. När vi gick ut parkerade Önska sig på den enda icke snötäckta fläck som fanns - bakom en buxbom. Där hon endast rörde sig ifrån för att göra en tjurrusning mot ytterdörren. Väl där skakade hon förtvivlat på alla tassar. Det här innebar även viss problematik gällande rumsrenhet.

Operation Problem - lösning med andra ord. Ett par gummitäckta sockor strl xs inhandlades och ja...jag som tyckte den röda polon var löjlig! Självfallet var hon skeptisk till sockarna och skakade på en tass i taget, men sen verkade hon inse fördelarna och travade glatt på. Matte insåg en annan fördel - hon hörs numera på en mils avstånd! "klatch klatch klatch".

Hon har idag även haft premiär på att göra nummer två utanföf tomten!! Woho! Hittills har hon hållt sig hela promenaden tills vi kommit hem. Duktug tös!

Hon har även busat med Daisy. Eller ja, Önska busade, vad Daisy gjorde var svårdefinierat! Men huvudsaken är väl att alla överlevde och att ingen blev traumatiserad. Önska älskar fortfarande illrar och vill ha fler att leka med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar